Total Video Converter Lite

Total Video Converter Lite 3.6.1

Amr-converter voor Mac plus nog veel meer

Total Video Converter is een uitstekende multi-format audio- en video-omzetter voor Mac die veel formaten converteert, waaronder .amr naar .mp3, waardoor het een geweldige amr-converter voor mac is . Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ondersteunt vele indelingen
  • Slank en bruikbaar
  • HD-ondersteuning

TEGEN

  • Tot nu toe niets

Uitmuntend
8

Total Video Converter is een uitstekende multi-format audio- en video-omzetter voor Mac die veel formaten converteert, waaronder .amr naar .mp3, waardoor het een geweldige amr-converter voor mac is .

Wat de eerste indrukken betreft, maakt Total Video Converter een goede. Het is aantrekkelijk en slank, werkt snel en is gemakkelijk te achterhalen. Sleep het bestand, importeer het, kies het conversieprofiel uit de vervolgkeuzemenu's en klik op Omzetten . Het proces gaat snel en soepel, en voordat je het weet, heb je je nieuwe bestandsformaat klaar voor gebruik.

Een van de grootste pluspunten van Total Video Converter is het aantal formaten waarnaar het converteert. Van eenvoudige bestandsindelingswaps en het verwerken van video en audio voor branden tot dvd , tot videoconversie voor gebruik op draagbare apparaten zoals PSP en iPad en HD-verwerking , deze app kan alles aan.

Total Video Converter heeft ook een aantal basisbewerkingsinstellingen , maar verwacht niets te wild. Je kunt het videoformaat en de beeldverhouding aanpassen en bijvoorbeeld audio en video uit bestanden halen, maar dat is het dan ook. Desondanks is de basisconversiefunctie van Total Video Converter zo glad en snel dat je misschien niet eens denkt aan de minder krachtige bewerkingsmogelijkheden.

Total Video Converter is een uitstekende multi-format audio- en video-omzetter voor Mac.

Total Video Converter Lite ondersteunt de volgende formaten

RMVB, RM, MP4, 3GP, 3G2, PSP, MPG, MPEG, VOB, DVB, ASF, WMV, AVI, FLV (Flash), FLI, FLC, GIF, DVD, VCD, CDA, MP3, MP2, RA, WAV, WMA, Ogg, AMR, AC3, AU, SWF

Meeste downloads Multimedia voor Mac

Meer
Total Video Converter Lite

Download

Total Video Converter Lite 3.6.1

Beoordelingen about Total Video Converter Lite